12 Eylül 2012 Çarşamba

sokaklar

Üstünde durulması gereken konulardan biri de Sokak Modası olsa gerek. Sokak modası hayatımızın en anlamlı yerlerinden biri olsa gerek. Çünkü modamızı yansıtğımız en iyi yerlerden biridir. Her zaman dışarısı için hazırlık yapmaz mıyız zaten? Fakat her zaman üstünde durmamız gereken birkaç ana konumuz olmalıdır kesinlikle .

Sokak modası dünyada ve son zamanlarda ülkemiz Türkiye’de popüler olmuş ve klişeleşmiş moda tarzından daha çok tırmanışa geçmiştir. Sokak modası denilen olay monotonluktan vazgeçilmek istenen bir nevi modaya karşın protesto hareketidir.
Üzerinize giyeceğiniz herhangi bir hırkada seçiminizi panter deseninden kullanabilirsiniz ve bu şekilde eşsiz bir görüntüye kolayca sahip olabilirsiniz. Eskiden sokak modası denince aklımıza kumaş pantolonlar veya şalvar görünümlü kumaş pantolonlar gelmezdi. Ama artık bu tabu yıkılmak üzere hatta yıkıldı bile diyebiliriz. Aynı şekilde aklımıza gelen klasik spor ayakkabı modelleri ise yerlerini babetlere bırakmış durumda. Bu eşsiz görüntüye sizde sahip olmak isteyeceksiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder