25 Ocak 2014 Cumartesi

Mobilya evlilikle büyüyor

Mobilya evlilikle büyüyor

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, “Geçen yıl yüzde 7’lik bir büyüme kaydettik. Evlilikler hızlandı. Türkiye’de yılda ortalama 100 bin çift evleniyor. Bu da mobilya sektörünün büyümesini sağlıyor” dedi
Türkiye’de yılda ortalama 100 bin çiftin evlendiğini söyleyen Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, “Evlilikler mobilya sektörünün sürekli büyümesini sağlıyor. Modoko olarak biz de geçen yıl yüzde 7’lik bir büyüme kaydettik” dedi.
Modoko Mobilyacılar sitesinde halihazırda faaliyet gösteren 350 mağaza bulunduğunu kaydeden Özçelik, “Büyüme alanımızın sınırlı olması sebebiyle mağaza sayısında bir artış söz konusu değil. Ancak siteni iç yapısında yenilenmeler ve değişiklikler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Bu amaçla Modoko’da 6 aydan beri devam eden bir restorasyon çalışması olduğunu hatırlatan Özçelik, şu bilgileri verdi: “Modoko içinde ziyaretçilerimizin beklentisini karşılayacak yeme-içme mekânlarını düzenliyoruz. Şık büfeler kuruyoruz. Modoko’da artık alışverişi daha keyifli bir ana dönüştürmek istiyoruz. Projede sona gelindi. Bu yılın ilk yarısında yenilemeler tamamlanacak.”

İş bağlantıları
2014 yılının Modoko açısından olumlu geçeceğine inandıklarını belirten Özçelik, “Yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılarak reklam faaliyetlerimizi artıracağız. Bu yıl yüzde 8-10 arasında büyüme planlarımız var” dedi.
Modoko olarak bu ayın sonunda İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacaklarını açıklayan Özçelik, “Gerek yerli gerek yabancı ülkelerle yeni iş bağlantıları açısından bu fuarı önemsiyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder