9 Eylül 2012 Pazar

Mobilya Sektörü

Türkiye'nin Modası, İnegöl Mobilya

Türkiye’de mobilya sektörü, dünyada gelişen modasına yakışan bir çizgide yükselmeye devam ediyor. Mobilya trendinin yeni çizgilerine her geçen gün yeni bir boyut  ekleyerek adını Dünya Mobilya Piyasasına altın harflerle yazdıran İnegöl  mobilya  ise sessiz sedasız dünyanın bir numarası olma yolunda emin ve doğru adımlarla ilerliyor. İnegöl mobilya modasında marka olmanın yanı sıra Türk mutfağının en önemli değeri olan İnegöl Köfte’nin başkenti olarak da dikkatlerden kaçmıyor.  İnegöl  mobilya  , son yıllarda mobilyada modayı takip eden ve Türk halkının beğeni çizgisini yansıtan ürünleriyle tüm ülkede beğenilen ve tercih edilen olma yolunda hızla ilerliyorlar. Bu süreç içinde markalaşma ve kurumsallaşma çizgisini de yerine getiren İnegöl mobilya, farklılaşma ve inovasyonu da ortaya koyarak dünyanın her ülkesine ihracat yapacak bir açılımı da yakaladılar.

Online ticaret İmkanı

Türkiye’nin Modası’ olmayı başaran  İnegöl  mobilya   artık online satış yöntemleriyle de ulaşmak çok kolay ve daha ekonomik. İnegöl’de son iki yılda markamobi.com başta olmak üzere beşe yakın online mobilya satış portalı kuruldu. İnegöl merkezli olup, Türkiye’nin dört bir yanına internetten mobilya satışı yapan bu sitelerin hizmet kaliteleri ve müşteri memnuniyetlerinin lüks bir mobilya satış mağazasıyla eşdeğer olduğunu gözlemliyoruz. Dahası, Markamobi.com ’nin yurt dışına internetten satışta da epey yol aldığı açıkça ortadadır.

E-ticaret satışa sunulan Yatak Odaları, Yemek Odaları, Koltuk Takımları, Oturma Grupları ve Mobilyaya dair herşey üreticiden tüketiciye direkt ulaştığı için yapılan alışverişler tüketiciye yüksek oranda karlılık sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder