7 Eylül 2012 Cuma

Mobilyanızı Bir Tıkla Evinize Taşıyın...

Türkiye’nin mobilya başkenti İnegöl’ün birbirinden farklı kreasyonlarının ve trendlerinin sanal alemde de satışı zirve yaptı. markamobi.com ve mobilyaminegolden.com bir tıkla mobilya modasını evinize taşıyor.
Türkiye’nin mobilya başkenti İnegöl, firmaların kurumsallaşma ve markalaşma süreciyle, mobilya trendlerine getirdiği yeni tasarım ve kreasyonlarla sektöre yön vermeye devam ediyor. Bu hızlı değişim ve dönüşüm sürecine Miga Ajans ve Pazarlama Şirketi Genel Koordinatörü Naci Bayav da internet teknolojisini devreye sokarak Online Pazarlama yöntemiyle mobilya alışverişine farklı bir boyut getirdi.

MARKAMOBİ.COM İLE ÜST SEKMENT, MOBİLYAMİNEGOLDEN.COM İLE ORTA SEKMENT

markamobi.com ile üst sekment ve mobilyaminegölden.com ile orta sekment ürün satışı yapan iki site kurarak, İnegöl mobilyası’na çok daha ucuz bir şekilde ulaşmak isteyenlere hizmet veren markamobi.com ve mobilyaminegölden.com sitelerinin Genel Koordinatörü Naci Bayav, “Türkiye’nin en kaliteli mobilyaları artık bir tık uzağınızda. İnternetten sipariş ettiğiniz ürünler en ucuz ve en kaliteli bir şekilde evinizi süslemeye hazır. Online mobilya satışı ile mağaza giderlerini ve teferruatları ortadan kaldırarak en ekonomik bir şekilde hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Türkiye'nin mobilya üretim merkezi olarak kabul edilen İnegöl'de, 100'lerce mobilya ve koltuk takımları üretimi yapan firmalar bulunduğunu belirten Bayav, “ Bu üretici firmalar ürettiklerini toptan satış pazarlama politikasıyla ülkemizin dört bir yanında hizmet veren mobilya satış mağazalarına ulaştırırlar. Mobilya satış mağazaları ise İnegöl Mobilya üreticisinden toptan fiyatlarla aldıkları bu ürünlerin maliyet fiyatları üzerine mağaza genel giderlerini ve kar marjlarını ilave ederek perakende satışa sunarlar. markamobi.com ve mobilyaminegölden.com mağaza genel giderini ortadan kaldırarak 'Online Mobilya Alışveriş Merkezi' olarak tüketiciye hizmet verir. markamobi.com ve mobilyaminegölden.com İnegöl'de ki üretici firmaların ürünlerini 'Online Mobilya Alışveriş Merkezinde' yayına sunarak perakende tüketicinin beğenisine sunar. markamobi.com ve mobilyaminegölden.com satışa sunulan Yatak Odaları, Yemek Odaları, Koltuk Takımları, Oturma Grupları ve Mobilyaya dair herşey üreticiden tüketiciye direkt ulaştığı için yapılan alışverişler tüketiciye %50'ye kadar karlılık sağlar.Onlarca mağaza gezerek görebileceğiniz mobilya modellerini bir tıkla izleyebilme avantajını yakalamakla birlikte kaliteli mobilyayı en ekonomik fiyatlara alabilme imkanı buluyorsunuz. markamobi.com ve mobilyaminegölden.com müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendine ilke edinerek satış sonrası hizmette garanti vermektedir.Mobilya almak artık bu kadar kolay; bir tıkla ve çok daha ucuza.” diye konuştu.

 

GÖRMEDEN ALMAM DİYENLERE MAĞAZA

Diğer yandan 'görmeden almam' diyen müşterilerini de unutmayan online mobilya alışveriş sitesi markamobi.com, İnegöl'de Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde yaklaşık 2 bin m2 showroomu faaliyete geçirdi.

Kendilerine gelen mobilya siparişlerini Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat yaptıklarını söyleyen Miga Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Naci Bayav, "Grubumuz bünyesinde bulunan e-ticaret siteleri üzerinden 2011 yılında Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce müşterimize mobilya sattık. Uzman kadromuz ve mutlu müşteri anlayışı ile 2012 sezonu bizim ve müşterilerimiz için mutlu bir yıl alacağına inanıyorum" dedi.

Markamobi.com mağazasından ürünleri görerek alışveriş yapmak isteyenlerin randevulu gitmeleri indirim kolaylığı ve hizmet avantajı sağlıyor. Randevu için 0224 718 58 30 nolu telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder